قابلیت بخارپز در مایکروویو سولاردام ال‌جی - چشم انداز نمایندگی ال جی در کرج
X
تبلیغات
رایتل

قابلیت بخارپز در مایکروویو سولاردام ال‌جی

photo_2017-08-30_17-50-10

به اعتقاد متخصصان آشپزی و کارشنان تغذیه، در بیشتر روش‌های پخت، ویتامین‌‌ها کاملاً یا تا حدی از بین می‌‌روند ولی در روش بخارپز بیشتر مواد مغذی از جمله ویتامین‌های حساس به حرارت باقی می‌‌مانند. 

به همین علت، بخارپز کردن را بیشتر برای سبزیجات استفاده می‌‌کنیم تا هم نرم‌‌تر شود، هم هضم آنها راحت‌‌تر باشد و هم ارزش تغذیه‌‌ای خود را حفظ کنند.  

برخی از مدل‌ها از مایکروویوهای ال‌جی از قابلیت بخارپز برخوردار هستند؛ با کمک این قابلیت غذا مزه‌ی بهتری خواهند داشت و مواد مغذی بیشتری در آن‌ها حفظ می ‌شود.

Steam

نکات مهم:

۱٫ سینی فلزی که داخل آن آب می‌ریزیم (حدود ۱ لیوان) حتماً آب جوش باشد.
۲٫ توری فلزی که غذا روی آن قرار می‌گیرد.
۳٫ کلاهک فلزی که روی آن دو گذاشته می‌شود.
در نهایت این سه ظرف مکمل یکدیگر می‌باشند، و ۳ تکه ظرف بخار پز روی سینی فلزی دستگاه قرار می‌گیرد.
*وزن ماده اصلی بدون ظرف و مخلفات محاسبه شود.

03_Steam-chef
نحوه استفاده:
الف) کلید (STEAM COOK /PERSIAN COOK) را دوبار فشار دهید تا علامت پخت با بخار را ببینید، کلید CONTROL را بچرخانید تا عدد ماده غذایی که می‌خواهید روی صفحه مشخص شود.
ب) برای تأیید نوع ماده غذایی کلید ENTER را فشار دهید.
ج) کلید کنترل را بچرخانید و وزن ماده غذایی را مشخص کنید.
د) کلید START را فشار دهید.


منبع: ال جی بلاگ

نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
نظر بدهید
نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد